QUI SOM?
Qui som? L'Anna i en Santosh
A RANGOLI-Espai de ioGa volem donar a conèixer, des de la professionalitat i proximitat, el ioGa i els beneficis que ens pot aportar practicar-lo.

Creiem que des d’un enfocament positiu, intel·ligent i segur, el ioGa se’ns presenta com un repte per superar limitacions personals, una oportunitat per al creixement holístic de l’ésser. 

Oferim sessions de ioGa per millorar la flexibilitat, l’equilibri i la força física, aportar tranquil·litat i fortalesa mental. Fem tallers i activitats per aprofundir en diferents aspectes d’aquesta tradició mil·lenària de gran riquesa i diversitat.

L’equip de RANGOLI- Espai de ioGa el formem en Santosh i l’Anna. 

En Santosh ensenya amb energia, vitalitat i entusiasme, i aconsegueix que les seves classes tinguin un estil propi i molt personal. Coneixedor del potencial que el ioGa té en el dia a dia, en transmet la filosofia, els valors i la importància.

Nascut a l’Índia, des de ben petit va tenir l’oportunitat de començar a practicar i a estudiar Vedanta, la filosofia del ioGa. Des de l’any 2000 ha estat professor a l’Índia, a Anglaterra i actualment a Catalunya. Va estudiar, practicar i ensenyar durant 5 anys al Yoga Training Centre de Benarès, on va especialitzar-se en ioGa Integral, Hatha, Ashtanga, Raja, Kundalini i ioGa terapèutic.

Durant 4 anys va ser el professor de Hatha i Ashtanga del NeoYoga Centre a Dharamshala i a Goa. 

Va estudiar BSc Yoga Instructor a la Universitat SVYASA de Bangalore i té el certificat de professor avançat de ioGa (ATTC) i de professor de ioGa (TTC) de Sivananda Yoga Vedanta Dhanwantari Ashram de Kerala. És professor de ioGa acreditat per l'ICQP de la Generalitat de Catalunya.

Continua aprenent filosofia i Bhakti Yoga amb Swami Shri Akhandanand Saraswati ji, Srila Bhakti Swarup Tirtha Maharaj i Dr. Raghva Charya ji.

Les classes de l’Anna són actives i dinàmiques, però a la vegada relaxants i tranquil·les. Posa èmfasi en el pranayama, ensenya als infants amb diversió i creativitat i, treballa amb les futures mares posicions i respiracions per afrontar l'embaràs i el part positivament.  

Professora de ioGa acreditada per l'ICQP de la Generalitat de Catalunya, té el certificat de professora avançada de ioGa del Sivananda Ashram Yoga Ranch de Woodbourne (EEUU) i el de professora de ioGa de l’International Sivananda Yoga Vedanta Centre de Londres; la formació de Vinyasa i Yin Yoga de Zentro Urban Yoga de Barcelona; el certificat de Prenatal Yoga Flow de SansYoga i el Diploma de ioGa del Yoga Training Centre de Benarès. Imparteix classes de ioGa des del 2008.
Actualment i des de fa 4 anys, està aprofundint coneixements amb la Tiffany Cruikshank de Yoga Medicine.

Convençuda que l'alimentació també és un pilar per al nostre benestar, és Tècnic Superior en Dietètica, té el màster en Alimentació i Nutrició de la UB, el màster d’Alimentació Conscient i Eco-Xef de Cuina Viva de Crudivegània, s’ha format amb la Montse Bradford, en Nutrició Clínica i Esportiva Vegetariana a l’ICNS i té el títol de Coach Nutricional. 
Actualment està fent el Màster en Psiconeuro-immunoendocrinologia (PNIE).

Té acreditats els coneixements pràctics i teòrics de quiromassatge, drenatge limfàtic manual, massatge ayurvèdic i, el diploma d’aromateràpia holística. 
Coneixements i teràpies que combina amb la pràctica del ioGa. 
És llicenciada en Ciències Ambientals i tècnica en Sistemes d'Informació Geogràfica (SIG).