Gaudeix de classes diàries de ioGa Hatha.Dinàmic per
estirar i enfortir el cos.
Descobreix les
bases d’una alimentació viva i conscient per mantenir una salut òptima.
Adquireix
eines adequades per relaxar el cos i la ment amb el ioGa NIDRA.
Explora
un indret ideal per descansar, reposar i carregar-te d’energia.
Dates: 3, 4 i 5 de juny del 2016 a Can Piferrer (Cassà de la Selva)
Inclou:
- Dues nits d’allotjament amb habitació compartida
- 6 àpats crudivegans i amb ingredients ecològics
- Batuts de benvinguda i comiat
- Classes diàries de ioGa Hatha.Dinàmic
- Pràctica de ioGa NIDRA i tècniques de relaxació
- Taller-sopar d’alimentació ViVA (raw food)
- Ús de la piscina exterior
- Bicicletes per descobrir l’entorn
Els professors
oferiran una pràctica apte per a tots els nivells.
Els aliments
seran ecològics i de proximitat.
Les habitacions
són compartides entre dues, tres o quatre persones. Consultar preu i
disponibilitat si es vol una habitació individual.
Programa
Divendres:
18.00 Arribada amb batut de
benvinguda
18.30 – 19.30: ioGa
Hatha.Dinàmic
20.00: sopar
22.00: Pràctica de ioGa NIDRA i
tècniques de relaxació
Dissabte:
8.00 – 9.45 ioGa
Hatha.Dinàmic i PRANAyama
10.00 esmorzar
Temps lliure.
13.00 dinar
Temps lliure.
19.30 – 22.00 Taller-sopar
d’alimentació ViVA
Diumenge:
8.00 – 9.45 ioGa
Hatha.Dinàmic i PRANAyama
10.00 esmorzar
Temps lliure.
13.00 dinar
16.00 Cloenda de l’estada amb
batut de comiat
Activitats:
-
ioGa Hatha.Dinàmic: pràctica de posicions de ioGa, que estiren el cos amb
profunditat, equilibren i purifiquen el cos físic i milloren la concentració
mental.
-
ioGa NIDRA: tècnica de meditació i relaxació que, amb un mètode simple i a la
vegada profund, indueix a una tranquil·litat física i nerviosa.
-
PRANAyama: breu introducció a tècniques de respiració que augmenten l'energia
vital del cos i ajuden a controlar les oscil·lacions de la ment.
-
Alimentació VIVA: Taller-sopar per conèixer les bases de la cuina viva (raw) i aprendre a preparar plats
nutritius per alimentar-nos de manera sana, viva i conscient.
-
Activitats per al temps lliure: excursions per l’entorn, ús de bicicletes per
descobrir indrets propers, possibiliat de banyar-se a la piscina si el temps hi
acomapanya,...
Allotjament:
Can Piferrer, entre
la plana i el massís de les Gavarres, és una masia típica contruïda l’any 1740.
Pel seu interès i valor arquitectònic no ha patit cap transformació durant més
de 260 anys, s'ha restaurat mantenint el seu caràcter i la seva personalitat.
Un lloc ideal per descansar i desconnectar.
Més informació
de la casa: Can Piferrer
L’equip de professors:
En Santosh és
professor de ioGa acreditat per la Generalitat de Catalunya, ensenya amb
energia, vitalitat i entusiasme, amb un estil propi i molt personal. Coneixedor
del potencial que el ioGa té en el dia a dia, en transmet la filosofia, els
valors i la seva importància.
Nascut
a l’Índia, des de ben petit va tenir l’oportunitat de començar a practicar i a
estudiar Vedanta, la filosofia del ioGa. Certificat per la Universitat SVYASA
de Bangalore, des de l’any 2000 ha estat professor a l’Índia, a Anglaterra i
actualment a Catalunya.
L’Anna és professora de ioGa acreditada per la Generalitat de Catalunya, té el màster en alimentació i nutrició de la UB, formada en alimentació conscient i xef de cuina viva en el Màster de Crudivegània, en alimentació energètica a l’escola de la Montse Bradford i formant-se a l’ICNS en Nutrició Clínica i Esportiva Vegetariana. Les seves sessions de ioGa són actives i dinàmiques, però a la vegada relaxants i tranquil·les; durant els tallers de cuina ViVA transmet els seus coneixements amb passió i de manera entenadora.
RESERVES i
més INFOrmació: hola@rangoli.cat - 676 381 656
RANGOLI - Espai de ioGa