SELECT news.idNews,title FROM news,news_lang WHERE news.idNews = news_lang.idNews AND idLang="1" AND news.idNews= (SELECT min(idNews) FROM news WHERE FIND_IN_SET(5, sections) AND idNews>81) Aprèn les tècniques d’una alimentació saludable, conscient i crudivegana. - Rangoli
ALIMENTACIÓ VIVA
divendres, 6 maig 2016
Aprèn les tècniques d’una alimentació saludable, conscient i crudivegana.
Programa bàsic per introduir-se a una alimentacióViVA

Coneix les tècniques d’una alimentació saludable, conscient i crudivegana.
Programa bàsic per introduir-se a una alimentacióViVA.

L’essència d’una cuina sana, conscient i ViVA són aliments vitals a base de plantes, que conserven tots els enzims, vitamines i minerals; una cuina que ens nodreix i respecte l’entorn en el que vivim. 

A partir de l’elaboració i la degustació de diferents plats t’introduiràs a les tècniques bàsiques de la cuina ViVA, coneixeràs les bases d’una alimentació  saludable, vital i conscient i aprendràs com  cruinar per introduir nous aliments al teu dia a dia.

Programa format per quatre tallers-degustació teòrico-pràctics.

Contingut: 
  • AlimentacióViVA i l’aliment fisiològic
  • Processos i tècniques crulinàries
  • Cremes i sopes saludables
  • La maceració
  • Transició a una alimentació vital
  • Batuts i sucs verds
  • Brots i germinats
  • L’activació i els fruits secs
  • Els deshidratats
  • Pa esseni i crackers
  • Patés i hummus
  • La fermentació
  • Rejuvelac
  • Formatges crudivegans curats
DATES: Dimecres 22, 29 de juny, 6 i 13 de juliol 
HORARI: 8 a 10.00 del vespre
Aliments ecològics, de temporada i de proximitat.
Places limitades.

RANGOLI - Espai de ioGa.